February 17, 2019 · Uncategorized

Casa in forma de T cu 4 dortoirs si GARAJ pentru 2 masini. Garajul acestei cas a fost amenajat intr-o Latura a casei case MICI cu GARAJ si mansarda – o Arhitectura elaborata case MICI cu GARAJ si mansarda – o Buna optiune pentru un Teren ingust al doilea proiect este o Casa cu o suprafata Utila de 157 de metri patrati , si o structura aproape similara modelului précédent. Casa are o Arhitectura Moderna, Cu spatii vitrate si suprafete décoratif succansdu-se armonios, in texturi si Culori diverse. Garajul este integrat in un parterului si se deschide apoi in camerele de Zi UNITE intr-un singur spatiu, extinse in afara printr-o Terasa. La etaj se afla trei dortoirs, cel principal cu baie si dresing propriu. Deasupra garajului acestei case cu mansarda a fost amenajata o Terasa spatioasa, cu acces DIN dortoirs ou Tags: case cu mansarda si garajcase mediiProiecte case Medii cu mansarda si GARAJ un GARAJ Protejeaza Masina de capriciile vremii, iar daca este parte integranta a casei, cu acces DIN Interior, face posibil accesul in Masina fara a mai IESI prin ploaie sau in frig. En plus, PE timpul iernii, temperatura DIN intériul masinii este cu mult peste Temperatura Mediului Exterior. Nu mai sunt necesare incalzirea indelungata a motorului si dezghetarea geamurilor! SurSe: Proiectedecase.net, Eproiectedecase.ro, Archeton.ro va recomandam si articolul: proiecte de case MICI si ieftine, de 120 de metri patrati, cu patru dortoirs si GARAJ surSe: Eproiectedecase.ro, Prokon.ro, Proiectedecase.net va prezentam in articol cas de soins au garajul amenajat ca parte Integrata constructiei. Speram sa va Placa! Daca inca nu ATI luat Decizia de a investiti in constructia unui GARAJ mai putem argumenta si ca acesta fereste Masina de vandalisme sau de furtuni, grindina, etc.

Caroseria unui Masini pastrata in GARAJ se mentine intr-o Stare mai buna, timp mai indelungat. Astfel, o Masina pastrata in GARAJ poate avea un pret de revanzare mai mare. . Totusi un GARAJ folosit in scopul pentru care a fost construit ofera o multime de Avantaje. Al treilea proiect ne-a Atras atentia prin combinatia GARAJ-Terasa Care Sare imediat in evidenta de la prima cautatura. Casa cu doua nivele si o suprafata de 115 metri patrati este una Tip duplex, avand in structura sa Cate doua dortoirs la etaj pe fiecare Corp, ce poate Lesne gazdui o Familie cu cel mult Patru Membri. Parterul este dédito Exclusiv spatiilor de Zi, Cu iesire PE o Terasa in Spate, completata de CEA de la etaj, Dar Si de balcoane spatioase. Primul proiect (si Poza de la deschidere) este o Casa cu o suprafata construita de aproape 274 de metri patrati si una Utila de 179 de metri patrati. Este o Casa cu doua nivele si cu un design clasic, compact, Dar desenat in Linii dinamice suprapuse unor volume Care se intrepatrund. Casa, Care are un pret la cheie de CIRCA 96,000 de l`euro, este structurata intr-un spatiu deschis Care cuprinde caméra de Zi, Sala de le si bucataria, Cu iesire PE o Terasa mica in spatele casei, personalizata de o Frumoasa pergola. Patru dortoirs si trei Bai, alaturi de diferite spatii de depozitare, intregesc structura functionala a acestei case cochete. Casa cu mansarda si un GARAJ deasupra caruia au fost amenajate camere de locuit mai multe informatii despre aceasta Casa in articolul: Casa cu mansarda cu 3 dortoirs, birou si GARAJ-proiect si imagini Casa cu mansarda si GARAJ.

USA de GARAJ are nuanta finisajelor din lemn ALE casei un GARAJ care este parte integranta a locuintei, chiar daca Ridica pretul de constructie al casei, ofera acces mai facil la Masina.

Written by


Comments are closed.