Modele de cozi impletite

Cozile impletite au fost si continua sa fie una dintre cele mai cerute coafuri din partea Cosanzenelor pe care le impletim. Indiferent de lungimea si de grosimea firului de par, acestea Arata intotdeauna spectaculos si pot fi purtate oricand si la orice tinuta. Te poate interesa si: 8 lucruri pe care nu le stiai despre Parul tau “coada de peste” este una dintre cele mai spectaculoase impletituri. Mai jos Vezi un modèle élégant de poisson queue, Cu mult volum. Aceste impletituri se pare ca au luat cu Asel trendurile dans Materie de Moda! En plus, sunt atractive, usor de facut si de purtat. Nu te-am convins sa iti impletesti Parul ASA? Uite un MIC secret: vedetele internationale se mandresc cu aceste coafuri peste tot! Cand Auzi de impletituri in forma de Sarpe, te gandesti DIN Start la ceva extrem de complicat, Insa nu e vorba de asa ceva nici PE departe, ci este poate una dintre cele mai simple impletituri. Realizezi o coada simpla DIN trei suvite de par, iar cand te apropii de final, TII strans de una dintre ele, in timp ce PE Celelalte doua le tragi in sus, spre scalpul parului. Apoi le Dai Drumul din nou in Jos, Dar ceva mai lejer si astfel se formeaza impletitura in forma de Sarpe. Daca ITI doresti sa abordezi si tu acest look, Noi am gasit un tutoriel Care ITI va Arata pas cu pas cum trebuie sa procedezi pentru o impletitura in doua Cozi.

Este adevarat ca pentru a obtine acest GEN de impletituri este nevoie de un par Frumos, sanatos si voluminos, Dar in aceeasi masura si de o Pereche de Maini indemanatice, multa rabdare, talent si Practica. Te-ar putea interesa si: si-un Cola turnat en pair! Efectul te va Lasa Masca! Impletituri par. aceasta coafura poate fi Purtata atat de adolescente, atunci cand MERG la Liceu sau la o rencontre Romantica, cat si de femeile Care doresc sa obtina un look mai copilaros. Mai mult, cozile impletite PE série se pot Purta atat la o tinuta sport, cat si la una eleganta si Romantica. Sunt atat de usor de realizat. Pot fi facute si PE Parul rar (avem Noi un truc pentru a Arata incredibil). Orice suis le visage, e oficial! Parul impletit dans doua Cozi la série este la Moda! Impletiturile sunt Mereu la Moda, ASA ca nu ai cum sa nu FII admirata cu acest GEN de coafura. Ce-i drept, pentru modelele de mai jos VEI avea nevoie de ajutorul unei prietene, care sa iti impleteasca Parul. Te-ar putea interesa si: 8 coafuri simple pentru dimineti incarcate sfat: pentru mai mult volum tragem usor de sectiunile de par impletite pana cand suntem multumite de Rezultatul obtinut. IMPLETITURI PAR – cea mai trendy Moda. Anul acesta se Poarta impletiturile dans doua Cozi PE Spate! Este in tendinte si Arata si foarte bine. Esti de ACORD? Vezi mai jos un Model spectaculos de coada de peste: Huff» ?tiri» IMPLETITURI PAR.

cea mai trendy Moda te poate interesa si: ce tunsori NU se mai Poarta in 2016! Daca nu stii cum sa iti mai aranjezi Parul Lung, atunci Poti Poti incerca sa vezi Cum ti-ar STA cu cele 3 modele de Cozi de mai jos..

Tags:

Facebook Comment:

theme by Mr Wordpress Themes